Meridianbet Anytime Score

Anytime score Meridianbet

Anytime Score

Meridianbet ontketent een revolutie hoe je vanaf nu op voetbal zal wedden met Anytime Score!

Anytime Score is een nieuwe exclusieve wedmogelijkheid die je kan terugvinden bij Meridianbet!

Je voorspelt het resultaat van een voetbalwedstrijd die zich binnen de 90 minuten kan voordoen,
terwijl het niet het eindresultaat van de wedstrijd moet zijn.

In tegenstelling tot het bekende “Correcte Score”, lanceert Meridianbet voor het eerst in België “Anytime Score”!

Meridianbet online Live sportweddenschappen

Je kan voor de start van de wedstrijd geld inzetten, maar Meridianbet heeft ook een live-aanbod. Via de homepage van de bookmaker zie je snel welke wedstrijden er aan de gang zijn en welke er weldra starten. Ook voor de liveweddenschappen geldt: hoe groter en belangrijker de wedstrijd, hoe meer soorten weddenschappen je kan afsluiten. De bookmaker heeft ook een statistiekenpagina, maar die is veel minder uitgebreid dan bij veel concurrenten en doet vooral dienst als livescore-pagina.

Je kan bij Meridianbet ook een gokje wagen op de lange termijn. Bijvoorbeeld: welk land wint het WK voetbal in 2022? In het aanbod van deze bookmaker vind je op dat vlak overigens niet alleen sportweddenschappen. Bezoek Meridianbet en bekijk het aanbod!

Meridianbet online live sportweddenschappen staat onder spelers bekend om de royale noteringen.

Net zoals bij alle andere online bookmakers vind je hier enorm veel online live sportweddenschappen. Naast sportwedstrijden kun je wedden op tal van andere evenementen. Bekende sporten zoals voetbal, tennis en basketbal gaan met de meeste aandacht lopen. Je kan inzetten op de grote competities en toernooien, maar net zo goed op wedstrijden uit minder bekende kampioenschappen. Hoe belangrijker de match, hoe meer soorten weddenschappen je kan afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal goals dat gemaakt wordt in een voetbalpartij, of hoeveel games er gespeeld worden in een tenniswedstrijd. Het biedt daarbij regelmatig hogere noteringen aan in vergelijking met de concurrentie. Het is zelfs mogelijk om een weddenschap voor te stellen. Wordt deze geaccepteerd dan krijg je een notering toegestuurd en kun je bepalen of je de weddenschap aangaat.

Verhoog je winstkansen op Meridianbet

Rien Ne Va Plus wenst je veel succes !

 

AANBIEDINGEN VAN DE BELGISCHE ONLINE CASINO’S – JULI 2020

[bzscore data-2=”league” country-is=”england” league-is=”premier league”]

Leave a Comment