Beker van België – Wedden op de Croky Cup finale

Beker van België - Wedden op de Croky Cup finale

Beker van België tussen Club Brugge en Antwerp

De finale van de Beker van België voetbal zal gespeeld worden op zaterdag 1 augustus 2020. Op Rien Ne Va Plus kom je te weten bij welke bookmakers je kan wedden op de Croky Cup finale. Veel plezier!

Normaal gezien moest de finale van de Croky Cup tussen Club Brugge en Antwerp plaatsvinden op 22 maart, maar door de Covid-19 was dat niet mogelijk. Omdat de Veiligheidsraad begin deze maand besliste dat profsport tot en met 31 juli niet toegelaten was, moest naar augustus gekeken worden.

Op de Algemene Vergadering van de Pro League van 15 mei werd overeengekomen dat de bekerfinale én de return van de 1B-promotiefinale, indien mogelijk, nog zouden worden afgewerkt. Het weekend van 1 en 2 augustus werd naar voren geschoven, omdat de bekerfinale voor 3 augustus afgewerkt moest worden. Dat is namelijk de deadline die de UEFA oplegt voor het doorgeven van de Europese tickets. De winnaar van de bekerfinale gaat rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League. Vooral voor Antwerp is dat belangrijk! Club mag als landskampioen de groepsfase van de Champions League spelen.

Wedden op de Croky Cup finale

Maak een profiel aan bij sommige sportsbooks

Om weddenschappen te plaatsen, moet u een account hebben met minimaal één sportsbook, hoewel het optimaal is om er minimaal drie te betwisten, omdat u vervolgens aanbiedingen kunt vergelijken en slimmere weddenschappen kunt plaatsen. Sommige sportsbooks bieden ook aanmeldingsbeloningen, dus het is goed om u te concentreren op welke geschenken ze in petto hebben. Hier kunt u ook een mooi extra startbedrag krijgen. U kunt de verschillende aanbiedingen op onze site vergelijken en uw keuze maken. Hieronder vind je de verschillende bookies voor sport in België.

aanbieders van sportweddenschappen in België

 

Maak slimme weddenschappen

Hoewel elke weddenschap ongeveer één tot twee procent van uw bankroll zou moeten vertegenwoordigen, kunt u deze terugbrengen tot 0,5 procent als u niet zeker bent van een weddenschap. Bovendien kunt u de weddenschap verhogen als u zeer zeker bent, maar plaats nooit een weddenschap die meer dan 4 procent van uw totale bedrag op de rekening staat. Het is ook het beste om weg te lopen van weddenschappen waar u niet precies zeker van bent en gewoon te vertrouwen op waar u zich prettig bij voelt. Inzetten op je eigen teams is ook niet een van de meest praktische, omdat verschillende andere gevoelens hier kunnen bijdragen en je soms de neutraliteit verliest.

We bieden enkele tips

Winnen bij sportweddenschappen | Maak slimme weddenschappen

 

Rien Ne Va Plus wenst u veel plezier

Leave a Comment