Club Brugge verslaat Anderlecht | Pak 10x je inzet

Club Brugge verslaat Anderlecht | Pak 10x je inzet

Brugge VS Anderlecht Club Brugge verslaat Anderlecht | Pak 10x je inzet 04-10-2020 Als club Brugge wint van Anderlecht krijg je 10x je inzet  
  • Coach Anderlecht:
Kompany vol voor winst in Jan Breydel:Het kan me niet schelen hoe goed Club Brugge is
  • Coach Brugge:

Clement:Anderlecht speelt minder risicovol

Wat verwachten we van de wedstrijd?

De wedstrijd van Brugge VS Anderlecht wordt dit weekend afgetrapt. We verwachten een overwinning van de thuisploeg, in een wedstrijd met veel sensatie en veel doelpunten. Minimum twee. Je kan in deze Pro League wedstrijd inzetten op thuisploeg verliest niet of beide teams scoren. Als club Brugge wint van Anderlecht krijg je 10x je inzet Zaterdag trokken de spelers van paars-wit op afzondering. Bij het afreizen kregen ze nog een laatste duwtje in de rug van de supporters. Tegen Club Brugge zal Jérémy Doku spijtig genoeg niet meer in actie komen. De winger tekende een nieuwe contract bij Rennes.

Sportweddenschappen op Unibet

wedden op voetbal

Unibet heeft ondertussen wel bewezen een betrouwbare bookmaker te zijn. Overal ter wereld zetten mensen dagelijks in op paardenraces, voetbalwedstrijden of tennismatchen. Wedden kan vooraf, maar ook een live weddenschap behoort tot de mogelijkheden. Hierbij zetten spelers tijdens de wedstrijd nog geld in op de einduitslag van de wedstrijd of op een onderdeel ervan.

  • E-sports

E-sports zijn populair en dat heeft ook Unibet goed begrepen. Unibet was een van de eerste bookmakers die de mogelijkheid bood om op een virtuele weddenschap in te zetten.  Het aanbod aan virtuele wedstrijden en weddenschappen is ondertussen heel goed uitgebouwd. Spelers kunnen inzetten op onder meer tennistoernooien, honkbalwedstrijden, voetbal en ijshockey.
Online casino info  wenst je veel succes met Club Brugge verslaat Anderlecht | Pak 10x je inzet
Bekijk ook:

Leave a Comment